Cursus

Ontdek een wereld van mogelijkheden met ons uitgebreide aanbod aan opleidingen en coachingssessies. Of je nu je professionele vaardigheden wilt aanscherpen, persoonlijke doelen wilt bereiken of nieuw bent op het gebied van nagelstyling, bij ons vind je de juiste ondersteuning. Maak vandaag nog de keuze voor groei en start jouw reis naar succes met SalonCosmetics

Les van gediplomeerde vakdocenten

Instromen op elk moment mogelijk

Zowel dag- als weekendopleidingen

Persoonlijke aandacht door kleine groepen

Online begeleiding tijdens en na je cursus

Aangesloten bij CRKBO

Lunch inbegrepen

BIAB & E-Manicure agenda

Hier vind je onze actuele cursus agenda voor de BIAB & E-Manicure lessen! Wil jij je graag aanmelden voor een van deze data? Scrol dan naar beneden, vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel in ons leslokaal!

Gellak agenda

Hier vind je onze actuele cursus agenda voor de gellak lessen! Wil jij je graag aanmelden voor een van deze data? Scrol dan naar beneden, vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel in ons leslokaal!

Acryl & Acrygel agenda

Hier vind je onze actuele cursus agenda voor de acryl & acrygel lessen! Wil jij je graag aanmelden voor een van deze data? Scrol dan naar beneden, vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel in ons leslokaal!

Nailart agenda

Hier vind je onze actuele cursus agenda voor de acryl & acrygel lessen! Wil jij je graag aanmelden voor een van deze data? Scrol dan naar beneden, vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel in ons leslokaal!

Onze Nailmentors

Julia David

Onze Nagelstylist en Schoonheidsspecialiste Julia is een waardevol lid van ons team bij SalonCosmetics. Met een indrukwekkend traject in de schoonheidsindustrie, is ze sinds 2012 actief als nagelstylist en sinds 2018 als allround schoonheidsspecialiste. Maar Julia gaat verder dan haar eigen expertise. Ze is ook een gecertificeerde trainer in E.Mi nageltechnieken sinds 2021.

Lesgeven is Julia's passie, en in het bijzonder, het overbrengen van haar enthousiasme en het belang van manicure aan haar studenten. Haar doel is ervoor te zorgen dat wanneer je een nagelsalon binnenstapt en om een gelmanicure vraagt, je ook een complete manicure-ervaring krijgt, niet alleen een versterking van je nagels.

Naast haar werk houdt Julia van koken, wandelen, lezen en luisteren naar muziek, en heeft ze een sterke verbinding met de natuur. Ze waardeert de warme sfeer en waardering die ze bij SalonCosmetics vindt. Julia is een waardevol onderdeel van ons team en draagt bij aan de schoonheid en kwaliteit waar we voor staan.

Nathalie Koeleman

Nathalie, 44 jaar, heeft haar weg gevonden in de wereld van nagelstyling sinds 2005, toen ze noodgedwongen haar beste vriendin hielp vanwege personeelstekort in haar salon. Wat begon als een tijdelijke inzet, bloeide al snel uit tot een diepgewortelde liefde voor het vak.

Het was de magie van iets prachtigs creëren uit het schijnbaar eenvoudige dat Nathalie aantrok. Het zien van haar klanten stralend en vol zelfvertrouwen de deur uitgaan, gaf haar een ongekende voldoening. Deze passie voor nagels heeft Nathalie gedreven om niet alleen een ervaren stylist te worden, maar ook een gepassioneerde docent.

Gedurende de afgelopen 8 jaar deelt Nathalie met enthousiasme haar kennis en liefde voor het vak met cursisten die de kunst van nagelstyling willen leren. Wat haar onderwijs zo waardevol maakt, is dat Nathalie nog steeds dagelijks als stylist en eigenaar van haar salon actief is. Cursisten krijgen niet alleen theoretische kennis maar ook praktische inzichten van een echte vakvrouw.

Naast haar toewijding aan nagels heeft Nathalie een aantal passies die haar inspireren. Ze houdt van lezen, vooral over het prachtige nagelvak, en ze zorgt ervoor altijd op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends. Haar enthousiasme en passie weerspiegelen zich niet alleen in haar werk maar ook in het geluk van haar klanten, de groei van haar cursisten en natuurlijk in de vreugde die ze vindt in haar rol als moeder van een dochter. In alles wat Nathalie doet, schittert haar passie voor nagels.

Shari Hulscher

Shari, met 22 jaar ervaring in de wereld van nagelstyling, begon haar reis al op jonge leeftijd. Haar passie voor nagels werd al aangewakkerd toen ze een klein meisje was, en op slechts 16-jarige leeftijd begon ze al met het verkennen van dit vakgebied.

Naast haar indrukwekkende carrière is Shari ook moeder van drie kinderen, een rol die ze met evenveel toewijding vervult. Sinds 2018 is ze niet alleen een ervaren nagelstylist maar ook een gepassioneerde docent. Wat Shari kenmerkt, is haar eerlijkheid, directheid en duidelijke communicatie. Ze denkt altijd mee met haar cursisten en wil maar één ding: haar passie overbrengen en het beste in anderen naar boven halen.

Zowel in haar werk als in haar rol als moeder haalt Shari immense voldoening. Haar werk is niet slechts een baan, het is haar grootste hobby. Haar onuitputtelijke energie komt tot uiting in haar vermogen om kleuren, glitters, lengte en vormen in nagels te combineren, wat haar altijd een grote glimlach bezorgt.

Shari heeft zich met passie en toewijding verbonden aan SalonCosmetics gedurende 22 jaar. Ze begon als cursist en groeide later uit tot een succesvolle saloneigenaar. Nu deelt ze haar kennis en passie als docent en trainer. Haar langdurige betrokkenheid bij SalonCosmetics getuigt van haar toewijding aan het vak en haar verlangen om anderen te inspireren en te begeleiden in hun nagelstylingreis. Shari is een ware bron van inspiratie voor iedereen die met haar in aanraking komt.

Recensies van onze klanten

★★★★★

Een fantastische keuze voor nagelopleidingen! De persoonlijke aanpak maakt Saloncosmetics uniek.

Luna
★★★★★

De nagelopleiding bij Saloncosmetics heeft mijn vaardigheden naar een hoger niveau getild! Geweldige instructeurs en praktische trainingen.

Eva
★★★★★

Saloncosmetics heeft niet alleen mijn nagelvaardigheden verbeterd, maar ook mijn zelfvertrouwen als nagelstyliste versterkt.

Isabelle
★★★★★

Saloncosmetics staat voor kwaliteit in nagelonderwijs. De cursussen zijn up-to-date, en de instructeurs delen hun passie met toewijding.

Olivia
★★★★★

Dankzij Saloncosmetics voel ik me klaar voor de nagelwereld! De opleiding heeft mijn skills naar een hoger niveau getild, en ik ben enthousiast om mijn carrière te beginnen.

Sophie

Openingstijden showroom

Sydneystraat 158, Rotterdam

Ma t/m Do 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 14:00
Za t/m Zo Gesloten

Get Directions