Cursus

Ontdek een wereld van mogelijkheden met ons uitgebreide aanbod aan opleidingen en coachingssessies.
Of je nu je professionele vaardigheden wilt aanscherpen, persoonlijke doelen wilt bereiken of nieuw bent op het gebied van nagelstyling, bij ons vind je de juiste ondersteuning.
Maak vandaag nog de keuze voor groei en start jouw reis naar succes met SalonCosmetics

Trainingshub

Bekijk het aanbod

Gediplomeerde vakdocenten

Instromen op elk moment

Zowel dag- als weekendopleidingen

Persoonlijke aandacht door kleine groepen

Online begeleiding tijdens en na je cursus

Aangesloten bij CRKBO

Lunch inbegrepen

Erkend leerbedrijf

Privéles

BIAB & E-Manicure agenda

Hier vind je onze actuele cursus agenda voor de BIAB & E-Manicure lessen! Wil jij je graag aanmelden voor een van deze data? Scrol dan naar beneden, vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel in ons leslokaal!

Gellak agenda

Hier vind je onze actuele cursus agenda voor de gellak lessen! Wil jij je graag aanmelden voor een van deze data? Scrol dan naar beneden, vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel in ons leslokaal!

Acryl & Acrygel agenda

Hier vind je onze actuele cursus agenda voor de acryl & acrygel lessen! Wil jij je graag aanmelden voor een van deze data? Scrol dan naar beneden, vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel in ons leslokaal!

Nailart agenda

Hier vind je onze actuele cursus agenda voor de nailart lessen! Wil jij je graag aanmelden voor een van deze data? Scrol dan naar beneden, vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel in ons leslokaal!

Onze NailMentors

Julia David

Ontmoet Julia, onze getalenteerde nagelstylist en schoonheidsspecialiste bij SalonCosmetics. Sinds 2012 actief als nagelstylist en sinds 2018 als allround schoonheidsspecialiste. Julia is ook gecertificeerd trainer in E.Mi nageltechnieken sinds 2021, waarbij ze haar passie voor lesgeven en het belang van manicure deelt. Haar doel is een complete manicure-ervaring te bieden, niet alleen nagelversterking. Buiten het werk geniet Julia van koken, wandelen, lezen en muziek. Haar sterke band met de natuur weerspiegelt de warme sfeer bij SalonCosmetics. Julia draagt bij aan de schoonheid en kwaliteit waar we voor staan.

Nathalie Koeleman

Nathalie ontdekte haar passie voor nagelstyling in 2005 toen ze een vriendin hielp in haar salon. Wat begon als tijdelijke hulp groeide uit tot een diepe liefde voor het vak. De magie van het creëren van schoonheid uit eenvoud trok Nathalie aan. In de afgelopen 8 jaar deelt ze haar kennis als ervaren stylist en gedreven docent. Als eigenaar van een salon blijft ze actief in het vak, wat haar onderwijs waardevol maakt. Nathalie inspireert niet alleen met nagels, maar ook met haar passies: lezen, up-to-date blijven en genieten van haar rol als moeder. Haar enthousiasme straalt in alles door, van haar werk tot het geluk van haar klanten en de groei van haar cursisten. In alles wat Nathalie doet, schittert haar passie voor nagels.

Shari Hulscher

Shari heeft 22 jaar ervaring in nagelstyling en startte haar reis op jonge leeftijd, geïnspireerd door haar passie voor nagels als klein meisje. Op 16-jarige leeftijd begon ze haar verkenning van het vak. Naast haar indrukwekkende carrière is Shari moeder van drie kinderen en sinds 2018 een ervaren nagelstylist en gepassioneerde docent.
Haar kenmerken zijn eerlijkheid, directheid en duidelijke communicatie. Shari deelt haar passie en wil het beste in anderen naar boven halen. Shari, verbonden aan SalonCosmetics gedurende 22 jaar, begon als cursist en groeide uit tot een succesvolle saloneigenaar. Nu deelt ze haar kennis als docent en trainer, getuigend van haar toewijding aan het vak en haar verlangen om anderen te inspireren en begeleiden. Shari is een bron van inspiratie voor iedereen die met haar in aanraking komt.

Emmy Klos

Met een gepassioneerde liefde voor nagelcosmetica begon Emmy haar reis in 1993 als oprichtster en eigenaar van Salon Cosmetics. Met 30 jaar ervaring heeft zijn niet alleen diepgaande kennis van techniek en producten opgebouwd, maar ook een scherp inzicht in het zakelijke aspect van het runnen van een salon. Sinds de oprichting van Emmy's eigen salon heeft zij een bloeiend team opgebouwd en deelt Emmy haar passie als trainer.
Haar begeleiding omvat zowel technische vaardigheden als zakelijke kennis, en ze put nog steeds energie uit het zien van beginners die evolueren tot professionals en het tillen van salons naar een hoger niveau. Voor Emmy is de schoonheidsindustrie niet alleen een beroep, maar een voortdurende ontdekkingsreis van groei, waarin zij enthousiast blijf bijdragen aan het succes van anderen.

Recensies van onze klanten

★★★★★

Een fantastische keuze voor nagelopleidingen! De persoonlijke aanpak maakt Saloncosmetics uniek.

Luna
★★★★★

De nagelopleiding bij Saloncosmetics heeft mijn vaardigheden naar een hoger niveau getild! Geweldige instructeurs en praktische trainingen.

Eva
★★★★★

Saloncosmetics heeft niet alleen mijn nagelvaardigheden verbeterd, maar ook mijn zelfvertrouwen als nagelstyliste versterkt.

Isabelle
★★★★★

Saloncosmetics staat voor kwaliteit in nagelonderwijs. De cursussen zijn up-to-date, en de instructeurs delen hun passie met toewijding.

Olivia
★★★★★

Dankzij Saloncosmetics voel ik me klaar voor de nagelwereld! De opleiding heeft mijn skills naar een hoger niveau getild, en ik ben enthousiast om mijn carrière te beginnen.

Sophie

Openingstijden showroom

Sydneystraat 158, Rotterdam

Ma t/m Do 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 14:00
Za t/m Zo Gesloten

Get Directions