Over ons

SalonCosmetics: Waar Schoonheid en Kennis Samenkomen

Betreed de betoverende wereld van SalonCosmetics, waar schoonheid en kennis perfect samenkomen. Met 30 jaar ervaring zijn we hét toonaangevende groothandels- en trainingscentrum voor hand- en nagelcosmetica, visagie en lashlifting in Rotterdam.

In onze schatkist van schoonheid vind je zorgvuldig geselecteerde topmerken, waaronder Young Nails, EMI en NailLine Cosmetics. Kwaliteit staat voorop, en we blijven op de hoogte van de nieuwste technieken, zoals de innovatieve BIAB-methode voor natuurlijke nagelbehandeling.

Met de recente overname van NailLineCosmetics in Eindhoven hebben we onze expertise en merkenaanbod uitgebreid. Ons team, gedreven door kwaliteit, service en beleving, biedt een onvergetelijke ervaring voor zowel professionals als consumenten.

Bij SalonCosmetics gaan we verder dan producten; onze kennisdeling begon in Emmy's eigen salon en groeide uit tot ons trainingscentrum. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, bij SalonCosmetics vind je opleidingen en begeleiding voor nagelspecialisten, docenten, lashlifting, visagie en meer.

Ontdek SalonCosmetics - waar schoonheid en kennis samenkomen voor iedereen, op elk niveau. Een reis vol schoonheid, kennis en persoonlijke groei wacht op jou.

Welkom bij SalonCosmetics.

Emmy Klos

Grondlegger & Bedrijfspionier

Emmy Klos, een krachtige zakenvrouw en een warm familiemens, blijft trouw aan haar oorspronkelijke doel om anderen te inspireren en te begeleiden naar succes in de wereld van schoonheid en ondernemerschap.

Haar verhaal is er één van doorzettingsvermogen, passie en de wil om anderen te helpen hun eigen nagel skills en ondernemingsdromen te verwezenlijken.

Haar nalatenschap blijft groeien, en de komende generaties zullen kunnen voortbouwen op de erfenis van Emmy.

Patrick

Duizendpoot & Opvolgend talent

Ontmoet Patrick, een dynamische dertiger met een onuitputtelijke energie die Saloncosmetics tot een echt hecht familiebedrijf heeft gemaakt.
Met een indrukwekkende achtergrond als manager bij een groot concern, besloot Patrick zijn opgebouwde kennis te delen met zijn moeder en het getalenteerde team van SalonCosmetics.

Met 30 jaar op de teller deelt hij niet alleen zijn leeftijd met het bedrijf, maar ook een schat aan kennis die hij van jongs af aan heeft meegekregen. Zijn passie en toewijding maken hem een essentieel lid van ons team.

Gaby Banis

Sales Star

Charlene Ama

Brand Booster

Karin Dalmijer

Finance

Amy Behage

Sales & Online Beheer Expert

Nathalie Koeleman

NailMentor

Julia David

Elektrisch Manicurementor

Joep

De Mini Motivator

Shari Hulscher

NailMentor

Openingstijden Showroom

Sydneystraat 158, Rotterdam

Ma t/m Do 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 14:00
Za t/m Zo Gesloten

Get Directions